Turizm iki yılda ayağa kalkabilir

Orion-Reisen Genel Müdürü Harald Golda, Türk turizminin iki yıl içinde ayağa kalkmasının mümkün olduğunu söyleyerek, etkili tanıtım araçlarına dikkat çekti.

Turizm iki yılda ayağa kalkabilir

Orion-Reisen Genel Müdürü Harald Golda, Türk turizminin iki yıl içinde ayağa kalkmasının mümkün olduğunu söyleyerek, etkili tanıtım araçlarına dikkat çekti.

05 Aralık 2016 Pazartesi 22:40
Turizm iki yılda  ayağa kalkabilir
 Golda, önümüzdeki 6 ayın sorunsuz geçmesi ve gerekli önlemlerin alınmasıyla Türk turizminin 2 yıl içinde yeniden ayağa kalmasının mümkün olacağını savundu. Golda, Avrupa basınında yer alacak Türkiye ilanlarının, turizme yönelik haberler yapan, gezi yazıları yazan gazetecilerin Türkiye hakkındaki olumlu görüşler belirten yazılarının, acente tanıtımlarından daha etkili olacağını da vurguladı.
Kültür turizmi destinasyonları içinde en yoğun ilginin Türkiye'ye olduğunu belirten Golda şöyle konuştu: "2016 yılı Türkiye için zor geçti. Bunun öne çıkan nedenleri arasında politika alanında yaşanan gerginlikleri sayabiliriz. Turizm sektörü siyasetin gerginliğinden olumsuz etkilendi. Peki ne yapalım? Politik alana müdahale edemediğimize göre, durumu kanıksayıp uygun çözümleri üreterek Türkiye turizmine olumlu katkı sunmayı sürdüreceğiz. Her şeyin daha iyi olacağına dair umudumuzu koruyoruz.”
En uygun fiyat ve en iyi hizmetin Türkiye'de olduğunu vurgulayan Golda, 6 ay sorunsuz geçer ve gerekli önlemler alınırsa 2 yıl içinde sektörün ayağa kalmasının mümkün olduğunu savundu.
Son Güncelleme: 05.12.2016 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81