TÜREL İYİ GELİYOR

TÜREL İYİ GELİYOR

17 Ağustos 2017 Perşembe 20:18
TÜREL İYİ GELİYOR
Söz verdiği gibi her ay ya temel atmaya ya da açılış için Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel hizmetlerine devam ediyor. Türel bugün de Oba'da yapılacak, 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesisin temel atma töreni için Alanya'ya geliyor.
 
OTEL KONFORUNDA OLACAK 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Oba Mahallesi’nde 600 yataklı Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına, 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel bir tesis kazandırıyor. Şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının ücretsiz konaklayacağı ve imkanlarından faydalanabileceği tesis, kalitesiyle otel konforunu aratmayacak. Hasta yakınları böylece hastane bahçelerinde ve banklarda gecelemekten kurtulacak. 
TEMELİ TÜREL ATACAK 
Hasta yakınları için tüm detayların düşünüldüğü sosyal ve kültürel tesisisin temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek. Bir yılda tamamlanması hedeflenen ve 3 milyon TL'ye mal olacak olan tesisin temel atma töreni için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bugün saat 10.30’da Alanya'ya gelecek. Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'in organize ettiği programa katılacak olan Türel, Alanya'daki medya mensupları ile Gedevet Yaylası'na giderek burada tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını da inceleyecek.
Son Güncelleme: 17.08.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81