Türel'e yol teşekkürü

Türel'e yol teşekkürü

22 Ağustos 2017 Salı 23:11
Türel'e yol teşekkürü
Belediye Meclis üyesi ve ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, hem yaylalara ulaşım hem de çevre illerden Alanya’ya geçişi sağlayan Taşatan Yolu’nda yapılan düzenleme ve çalışmalar için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.
 
Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Taşatan Yolu’nda yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Tuna, hem yaylalara ulaşım hem de çevre illerden Alanya’ya geçişi sağlayan yolun asfalt çalışmalarının mutluluk verici olduğunu belirtti.
UZUN YILLAR BEKLEDİK
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yol düzenlemesinin bölge için çok olumlu olduğunu söyleyen ALTSO Başkan adayı Tuna, “Alanyamıza hizmet eden, tek bir çivi dahi çakan herkesi tebrik etmek boynumuzun borcu. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’e katkılarından dolayı teşekkür ederim. Uzun yıllardır düzeltilmesi beklediğimiz yol nihayet asfaltlandı” dedi.
MODERN BİR GÖRÜNÜM
Geçmiş dönemlerde Taşatan Yolu’nun 13 kilometrelik bölümünü İl Özel İdaresi Müdürlüğü ve kişisel girişimlerle asfaltlandığını açıklayan Tuna, “Yolun kalan kısmının asfaltlanmasını bölge halkı yıllarca bekledi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla da artık yol, modern bir görüntüye kavuştu. Taşatan Yolu’nun asfalt sorunu çözüldü. Çevre illerden gelen turistler artık daha rahat Alanya’ya ulaşabilecek. Bu yolun yayla turizmi için de bir fırsat olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.
 
Son Güncelleme: 22.08.2017 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81