Tünelde feci kaza: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Tünelde feci kaza: 2 ölü, 1 ağır yaralı

26 Eylül 2017 Salı 19:05
Tünelde feci kaza:  2 ölü, 1 ağır yaralı
Alanya’da sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu virajı alamayan otomobil bariyerlere çarparak parçalandı. Kazada 2 kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, ilçe girişindeki tünellerde dün saat 01.15 sıralarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Antalya istikametine seyreden ve aşırı hız yaptığı iddia edilen 53 yaşındaki Reşat Gürbüz idaresindeki 06 ZA 119 plakalı otomobil bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölündü. Otomobilin yarısı çarptığı bariyerin önünde kalırken diğer bölümü çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 20 metre uzaklığa savruldu.
Kazada araçta bulunan 38 yaşındaki Erhan Kandemir olay yerinde can verirken, sürücü ve Mehmet Naci Gündemir ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılardan Gürbüz'ü Alanya Özel Anadolu Hastanesi'ne, Gündemir'i ise Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'ne götürdü. Ağır yaralı Gürbüz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Gündemir'in yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyor. Kaza nedeniyle kısa süre yol trafiğe kapatılırken, hayatını kaybedenlerin cesetleri savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.
 
Son Güncelleme: 26.09.2017 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81