Tuna seçime hazır

Tuna seçime hazır

07 Eylül 2017 Perşembe 20:52
Tuna seçime hazır
Çalışmalarını daha rahat sürdürebilmek için açtığı seçim bürosunda ekip arkadaşlarıyla bir araya gelen ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, “Projelerimizle, ekibimizle seçime hazırız” dedi.  
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna, çalışmalarını daha rahat sürdürebilmek için açtığı seçim bürosunda ekip arkadaşlarıyla bir araya geldi. 1 Ekim 2017 tarihinde yapılması kesinleşen ALTSO seçimleri için bürosunun dışını mavi ağırlıklı giydiren Tuna’nın kaplamalarında kendi fotoğraflarının yanı sıra “Birlik olalım Alanya kazansın”, “Beraber olma zamanı”, “Kazanan değil kazandıran ekip olacağız” sloganları yer aldı. 
 “BERABER OLALIM ALANYA KAZANSIN”
Çalışmalar hakkında ekip arkadaşlarıyla bilgi alışverişinde bulunan ALTSO Başkan adayı Tuna, “Seçim tarihi açıklandı. Uzun süredir zaten yarın seçim varmış gibi hazırlanıyorduk. Alanya sevdamızla, toplumsal birlik ve kardeşliğe önem vererek heyecanla çıktığımız bu yolda beraber olma zamanı. Alanya vefamızla, sosyal, kültürel, ticari ve turistik anlamda bölgemizin gelişmesini sağlamak için beraber olalım Alanya kazansın” dedi.
 “EN BÜYÜK GÜÇ EKİP ARKADAŞLARIM”
Ekip halinde beraber yapacakları işler doğrultusunda hem ALTSO’nun hem de Alanya’nın sorunlarına çözümler bulacağını belirten Başkan adayı Tuna, “Alanya’yı çocuğunda yaşlısına, esnafından işadamı ve işkadınına kadar geleceğe ümitle bakan insanların yaşadığı bir yer yapmak istiyoruz. Emeğimizin, çabamızın boşa gitmediği yıllar istiyoruz. İçinde bulunduğumuz zaman Alanyamız için altın değerindedir. Bizim hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde de en büyük güç ekip arkadaşlarım” ifadesini kullandı.
 “SEÇİME HAZIRIZ”
Alanya’nın daha ileri ve yüksek standartlara kavuşması için elinden geleni yapacağını belirten ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, “Projelerimizle, ekibimizle seçime hazırız. Alanya vefamızla, tutkumuzla, sosyal, kültürel, ticari ve turistik anlamda bölgemizin gelişmesini sağlamak için beraber olalım Alanya kazansın” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Tuna ve ekip arkadaşları, seçim çalışmaları için karşılıklı istişarelerde bulundu.
Son Güncelleme: 07.09.2017 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81