Tuna, Sera Teknolojileri Fuarı'na katıldı

Tuna, Sera Teknolojileri Fuarı'na katıldı

03 Aralık 2017 Pazar 20:29
Tuna, Sera Teknolojileri Fuarı'na katıldı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna ve 2. Meslek Komitesi üyeleri, Antalya'da düzenlenen 17. Uluslararası Sera ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı. 
Avrupa ve Asya'nın en büyük Sera Teknolojileri Fuarları arasında yer alan Growtech Tarım Fuarı'na katılım oldukça yüksek oldu. Çin Halk Cumhuriyeti'nden yaklaşı 100 firmanın da katıldığı fuar ziyaretçi akınına uğradı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi Sera Teknolojileri Fuarı'nda katılımcı firmalarla görüş alış verişinde bulundu. Sera teknolojilerinin Alanya için de son derece büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Tuna, tohum, zirai ilaç, gübre ve sulama sistemleri hakkında firmalardan bilgi aldı. Tuna, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"İlçemizin en önemli gelir kaynaklarından birisi olan tarım sektörünün her yönüyle desteklenmesi gerekiyor. Özellikle yenilikçi teknoloji ve uygulamaların tanıtılması anlamında bu tarz fuarlar son derece faydalı. Bu yıl gerek firma gerekse ziyaretçi sayısı bakımından rekor düzeyde katılım var. Katılımın yüksek olması bizleri son derece memnun etti.” dedi.
 
Son Güncelleme: 03.12.2017 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81