Tuna: Her türlü yardıma hazırız

Tuna: Her türlü yardıma hazırız

18 Eylül 2017 Pazartesi 21:20
Tuna: Her türlü  yardıma hazırız
Aytemiz Alanyaspor’un taraftar gruplarından Şimşekler ve Yörükler, ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna’yı seçim bürosunda ziyaret etti. Taraftarlar, Tuna’ya isminin yazılı olduğu Alanyaspor forması hediye etti.
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) seçim çalışmalarına aralık vermeden devam eden ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna’yı, kamu kurum ve kuruluşlar, üst düzey yöneticiler, siyasi partiler ve meslek odalarının yanı sıra taraftar grupları da yalnız bırakmıyor. Aytemiz Alanyaspor’un taraftar gruplarından Şimşekler ve Yörükler, ALTSO Başkan adayı Tuna’yı seçim bürosunda ziyaret ederek başarılar diledi.
TESİSLER İÇİN PROTOKOLLER YAPILACAK
‘Gençler geleceğimizdir ’ sloganıyla, projeler ürettiğini belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Sezon öncesinde Alanyasporumuza destek için gençler, kalfa ve çıraklara çok sayıda kombine aldık. Hem sosyal sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz hem de takımımıza sahip çıkıyoruz. Alanya'da, başta belediyeler olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla spor tesislerine yatırımlar için protokoller yapılacak. Spor kültürünü tabana yayılması amaçlanacak. Her yaştan insana düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırması sağlanıp, Alanyasporumuza sahip çıkılacak” dedi.
YARDIMA HAZIRIZ
Turuncu ve yeşil takımın Alanya’yı marka yapma yolunda çok büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Tuna, “Gelecek nesillerin sporla iç içe olması için Alanyasporumuzun desteklenmesi şart. En önemli yatırım, ülkenin geleceği olan çocuklar ve gençlerdir. Onların da geleceğe hazırlanmasını sağlayan Alanyasporumuza herkesin katkısı sunması lazım. Gençlerimizin sağlıklı birer birey olarak yaşamlarını devam ettirmeleri için her türlü yardıma hazırız” ifadesini kullandı.
ORTAK PAYDA ALANYASPOR
Yörükler Grubu’ndan Hilmi Güney, Şimşekler Grubu’ndan da Fatih Aslan’ın temsil ettiği taraftarlar, ALTSO Başkan adayı Tuna’ya başarılar diledi. Grup liderleri, seçim sonucunun Alanya’nın ve Alanyaspor’un kazanımına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Güney, “Seçimlerde kazanan Alanya ve Alanyaspor olmalı” diye konuştu. Ortak paydanın Alanyaspor sevdası olduğunu belirten Aslan, “Hepimiz Alanyaspor’da birleşmeliyiz” dedi.
TUNA’YA ALANYASPOR FORMASI
Ziyaretin sonunda taraftar grupları, ALTSO Başkan adayı Tuna’yla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Yörükler Grubu lideri Güney, Tuna’ya isminin yazılı olduğu Alanyaspor forması hediye etti.
 
Son Güncelleme: 18.09.2017 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81