Tribünde deprem

Dernek lokalinde kumar oynatıldığı iddiasıyla suçlanan Alanyasporlular grubu yazılı bir açıklamayla faaliyetlerini durdurduğunu ve derneği fesh ettiğini duyurdu.

Tribünde deprem

Dernek lokalinde kumar oynatıldığı iddiasıyla suçlanan Alanyasporlular grubu yazılı bir açıklamayla faaliyetlerini durdurduğunu ve derneği fesh ettiğini duyurdu.

24 Ocak 2017 Salı 23:32
Tribünde deprem
Aytemiz Alanyaspor'un en etkin taraftar gruplarından olan Alanyasporlular Derneği, bugün yaptığı yazılı açıklama ile dernek faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Yapılan yazılı açıklama şu sözlere yer verildi: "Derneğimiz hergün kolluk kuvetlerine sayısız şekilde sessiz telefonlarla ihbar edildi. Derneğimizde kumar oynatıldığı, 18 yaşından küçük çocukların geç saatlere kadar dernekte olduklarını ve bu gençlerin teşvik edildikleri iddia edildi. Bu iddiaların asılsız olduğu, atılan iftiraların yerinde olmadığı görülmesine rağmen, yine sessiz ellerin kolluk kuvetlerine şikayet ve ihbarları devam etmiştir. Son olarak da, bu olaylar hakkında Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na kadar konu iletilmiştir. Akabinde, Hasan Çavuşoğlu ile yapılan toplantıda, kendisi açıklama yapmamıza bile izin vermeden bu oluşumun bir an evvel sonlandırılmasını bütün yönetim kurulu ve diğer taraftar grubu temsilcileri önünde şiddetli bir şekilde ifade etmiştir.

KARARIMIZIN ARKASINDAYIZ
"Bu görüşmenin ardından, dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte son 3 günde yapmış olduğumuz hararetli toplantıların ardından, dernek yönetimi olarak üzerimize atılan asılsız iftiralar ve alçakça karalamalar neticesinde, hiç birşeye boyun eğmemek kaydı ile bugüne kadar göstermiş olduğumuz dik duruşun devamı olma niteliğinde, Alanyasporlular Derneği'ni fesh etme kararı almış bulunmaktayız. Bu kararı kamuoyu ile paylaşmadan önce başta değerli büyüklerimizle içinde bulunduğumuz zor durumu ve atılan asılsız iftiraları paylaştık. Ve akabinde, yine değerli iki büyüğümüz kapatma kararımızı gözden geçirmemizi isteyip, bizim 1 yıllık giderlerimizin ve mağduriyetimizin kendi şahısları tarafından karşılanacağını söylediler. Kendilerine bu ince düşünceleri için tekrar sonsuz teşekkür edip, dernek yönetim kurulu olarak kapatma kararımızın arkasında duracağımızı aktardık. Kendileri de kararın yine bize ait olduğunu ve tekrar gözden geçirmemizi istediler. Buna rağmen, alacağımız kararın da hayırlı olmasını dilediler. Kendilerine tekrar teşekkür edip, kararımızın arkasında olduğumuzu söyledik."
Son Güncelleme: 24.01.2017 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81