Triatlon 27 yaşında

Triatlon 27 yaşında

29 Eylül 2017 Cuma 21:23
 Triatlon 27 yaşında
1991 yılından bu yana 26 kez düzenlenen Uluslararası Alanya Triatlon Yarışları, Türkiye Triatlon Federasyonu'nun 'mali sıkıntı' gerekçesiyle bu yıl ilk kez Alanya Belediyesi'nin imkanlarıyla düzenleniyor. 27'nci triatlon saat 08:00'de kısa mesafe yarışlarıyla başlıyor. 
 
Türkiye Triatlon Federasyonu'nun 'mali sıkıntı' nedeniyle iptal ettiği 27'nci Uluslararası Alanya Triatlon Yarışları ilk kez Alanya Belediyesi'nin imkanlarıyla bugün yapılacak. Saat 08.00'da yaş grubu kısa mesafe yarışı, saat 08.15'de yaş grubu takım yarışı ve saat 10.00'da yaş grubu olimpik yarışı başlayacak. Ödül töreni ise saat 14.00'da yapılacak. Yarışlar için saat 07.00 ile 14.00 arasında Deniz Taksi Kavşağı-Kuyular Önü-İskele Caddesi- Rıhtım-Villa Okan Anıt arası (Yolun Güneyi) Atatürk Anıtı-Yalı Taksi-Grand Kaptan Otel (Çift taraflı) trafiğe kapalı olacak.
BAŞKAN YÜCEL'DEN DAVET
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz günlerde birçok spekülasyona neden olan triatlon yarışlarını ilk kez Alanya belediyesi'nin kendi imkanlarıyla düzenlediğini söyledi. Triatlon organizasyonunun iptal sürecinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun devreye girdiğini ve onun desteğiyle yarışın Alanya’da yapabilmesi için gerekli adımların atıldığını belirten Başkan Yücel, "Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı tamamladık. bugün saat 08:00'de yarışları başlatacağız. Galip Dere Plajı’ndan başlayacak yarışların ödül törenini öğleden sonra yapacağız. Tüm halkımızı bu organizasyonu izlemeye bekliyoruz" dedi. 
 
Son Güncelleme: 29.09.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81