Traore radara takıldı

Süper Lig'de 10 haftada 11 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor ara transfer çalışmalarına şimdiden başlarken, Elazısporlu Hamidou Traore'yi kadrosuna katmayı düşündüğü iddia edildi.

Traore radara takıldı

Süper Lig'de 10 haftada 11 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor ara transfer çalışmalarına şimdiden başlarken, Elazısporlu Hamidou Traore'yi kadrosuna katmayı düşündüğü iddia edildi.

15 Kasım 2016 Salı 23:02
Traore radara takıldı
Aytemiz Alanyaspor'da ocak ayında yapılacak ara transfer çalışmaları için hazırlıklar başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen turuncu yeşilli yönetimin transfer listesinde Elazığspor'da forma giyen Malili genç orta saha oyuncusu Hamidou Traore'nin de yer aldığı iddia edildi. Elazığ'da yayınlanan Günışığı Gazetesi'nde yayınlanan haberde Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı için ciddi bir teklif sunabileceği öne sürüldü. Haberde şu ifadelere yer verildi: "Bordo-beyazlı temsilcimiz Elazığspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hamidou Traore, Süper Lig kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Daha önce başta Gençlerbirliği olmak üzere adı birçok kulüple anılan genç yıldız için bu kez Aytemiz Alanyaspor'un talip olabileceği öğrenildi. Spor servisimizin edindiği bilgilere 10'uncu hafta sonunda 11 puanla Spor Toto Süper Lig'in 12'inci sırasında bulunan Aytemiz Alanyaspor, devre arası kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlarken, bu doğrultuda oluşturulan alternatifli listede Elazığsporlu Hamidou Traore de yer alıyor. Kulüp genel müdürlüğünü Elazığlı hemşehrimiz Ali Topal'ın yaptığı Antalya ekibinin orta saha için listesinin başında 2 futbolcu/olduğu, bu isimlerle anlaşılamaması halinde rotanın Traore'ye çevrileceği gelen haberler arasında. 2014-2015 sezonunun devre arasında henüz 18 yaşındayken ülkesinin Bamako takımından transfer edilen Traore, yaklaşık 2 yıldır sergilediği performansla bordo-beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelirken, birçok ekibin de transfer listesine girmeyi başarmıştı. Elazığspor formasıyla bugüne dek 50 resmi maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu, 5 kez gol sevinci yaşadı. Transfer edildiğinde kendisini 2018'e kadar Elazığspor'a bağlayan imzayı atan Traore'nin sözleşmesi bu sezonun başında 2019'a kadar uzatılmıştı. Aytemiz Alanyaspor'un Mali Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız isim için resmi girişimlerde bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyor."
Son Güncelleme: 15.11.2016 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81