Toyota Plaza Göçmentürk'den Aurıs Hybrıd Almanın TAM ZAMANI

Toyota Plaza Göçmentürk'den Aurıs Hybrıd Almanın TAM ZAMANI

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:16
Toyota Plaza Göçmentürk'den Aurıs Hybrıd Almanın  TAM ZAMANI
Alanya’da hizmet veren Toyota Plaza Göçmentürk, geçtiğimiz ay Türkiye yollarına çıkan ve ÖTV teşviği ile dizel otomobillerin fiyat seviyesinde sunulan Auris Hybrid için ağustos ayında benzersiz bir kampanya başlattı. 
 
ÖTV teşviği ve kampanya ile büyük indirim avantajı sunan Auris Hybrid’e, 24 ay için yüzde 0,90 faiz oranıyla 30 bin TL’lik kredi olanağı da sağlanacak. 2017 yılında Avrupa’da en çok tercih edilen hibrit otomobiller içinde yerini alan ve 43 bin 114 adetlik satış başarısına ulaşan Auris Hybrid’e sahip olmak şimdi çok daha kolaylaşacak. 
Toyota Plaza Göçmentürk’ün kampanyası ile Türkiye'de üretilen ve tüm dünyada büyük ilgi ile karşılanan Toyota C-HR Hybrid için fırsatlar ağustos ayında da sürüyor. Ağustos kampanyasında Toyota Plaza ‘Göçmentürk’te C-HR Hybrid test sürüşü gerçekleştirip Toyota Hybrid İnteraktif Test Sürüşü diploması alan ve bu mükemmel otomobili satın almak isteyenler özel indirim fırsatından yararlanacak.
Dünyanın en çok satın alınan otomobili ünvanını kimseye kaptırmayan Corolla’nın dizel modellerine sahip olmak isteyenler için de avantajlar ağustos ayında da devam ediyor. Toyota Plaza Göçmentürk müşterileri; kampanyada 4 bin 500 TL’ye varan indirime ilave olarak 24 ay 20 bin TL’lik kredi kullanımında yüzde 0,99 faiz oranından faydalanabilecekler. Kampanyada ayrıca Corolla dizel modellerinde nakit indirim yerine 11.000 TL 12 ay kredi kullanımını tercih edenler için “yüzde 0” faiz seçeneği de yer alıyor. Bu avantajlı kredi seçeneklerinden yararlanmak için Toyota Finans’ın üye kuruluşlarına başvurmak yeterli olacak.
Segmentinin gözde otomobili Yaris ve Yaris Hybrid modellerinin metalik renk fiyat farkının Toyota Plaza Göçmentürk tarafından karşılanacağı ağustos kampanyasında yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. 
TOYOTA FİNANS’TAN “KİŞİYE ÖZEL ÖDEME ÇÖZÜMLERİ”
Toyota Finans’ın kişiye özel ödeme çözümleri sayesinde Toyota otomobil sahibi olmak artık çok daha kolaylaşacak. Toyota Finans sayesinde; Toyota Plaza Göçmentürk müşterileri gelirlerine göre taksitleri belirleyebilecek, dilerlerse ara ödeme yapabilecek ve hatta belirli aylarda taksitlerini düşürebilecekler. Toyota Finans’ın sunduğu bu ayrıcalıklı hizmetin yanında ayrıca diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının şubat ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza Göçmentürk’te “takas” imkanı da bulunuyor. 
 
 
Son Güncelleme: 09.08.2017 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81