Toyota Plaza 'Göçmentürk'ün Sonbahar'da AVANTAJLARI KAÇIRMAYIN

Alanya’da hizmet veren Toyota Plaza ‘Göçmentürk’, ekim ayı kampanyası ile büyük sonbahar avantajlarını sunmaya devam ediyor.

Toyota Plaza 'Göçmentürk'ün Sonbahar'da AVANTAJLARI KAÇIRMAYIN

Alanya’da hizmet veren Toyota Plaza ‘Göçmentürk’, ekim ayı kampanyası ile büyük sonbahar avantajlarını sunmaya devam ediyor.

07 Ekim 2016 Cuma 22:00
Toyota Plaza 'Göçmentürk'ün Sonbahar'da AVANTAJLARI KAÇIRMAYIN
Alanya’da hizmet veren Toyota Plaza ‘Göçmentürk’,  ekim ayı kampanyası ile büyük sonbahar avantajlarını sunmaya devam ediyor.

Kampanya ile Yaris Hybrid’e, 6 bin TL’ye varan indirimle veya 24 bin lira için 18 ay taksitle uygulanan ‘0’ faiz seçeneğinden birini tercih ederek sahip olabilirsiniz. Hilux Hi-Cruiser da 5 bin TL’lik indirim ile ekim ayı kampanyasındaki yerini alırken, indirim yerine vade seçeneği tercih edildiğinde 25 bin TL için 20 aya ‘0’ faiz uygulanacak.
Yaris 1.33, ekim kampanyasında 3 bin TL’ye varan indirimle sunulacak. İndirim yerine Yaris 1.33 için 12 aylık vadede 17 bin TL kredi kullanmak isteyenler de “0” faiz uygulamasından yararlanabilecekler. Hilux 4x2 modellerinde de 24 bin TL’lik kredi kullanımında 12 ay vade için “0” faiz uygulaması ekim ayında da Toyota Plaza ‘Göçmentürk’te devam edecek.
Off-road yeteneklerinin yanında bir SUV aracın tüm konfor özelliklerine sahip olan Hilux da Toyota Plaza ‘Göçmentürk’ün ekim kampanyasında 5 bin TL’ye varan indirimler ile yerini alıyor. Kampanyada Hilux 76 bin 900 TL’den, Yaris 44 bin 250 TL’den, Auris 54 bin 950 TL’den ve Corolla ise 59 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Toyota Plaza ‘Göçmentürk’ün, ekim kampanyasından yararlanacaklar indirimlerin yanı sıra taksitlerini 6 ay erteleyebilecekler. Yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota Plaza ‘Göçmentürk’ün ekim kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2017 yılının Nisan ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza ‘Göçmentürk’te “takas” imkânı da bulunuyor.
Son Güncelleme: 07.10.2016 22:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81