Toklu ziyaretleri kabul ediyor

Toklu ziyaretleri kabul ediyor

07 Aralık 2017 Perşembe 22:03
Toklu ziyaretleri kabul ediyor
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde yeni İlçe Başkan Mustafa Toklu hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile koltuğu genç isim Mustafa Toklu'ya devretmişti. Yeni başkan Toklu, önceki gün yönetim kurulu ile ilk kez bir araya gelmişti. Toklu dün de bazı ziyaretleri kabul etti.
Toklu'nun ilk ziyaretçileri İncekum Mahalle temsilcisi Osman Ali Çetiner, Sugözü Mahalle Temsilcisi ise Ahmet Edişmen oldu. Toklu, daha sonra Alanya Hamit Özçelik İlk ve Orta Okulunun düzenlemiş olduğu kermese katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Toklu, bu anlamlı ziyaret sonrası Alanya Doğu ve Güneydoğulular Derneği üyelerini İlçe Teşkilatında kabul etti.  Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toklu, tüm ziyaretçilere teşekkür etti. 
 
Son Güncelleme: 07.12.2017 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81