Toklu, İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

Toklu, İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

02 Temmuz 2017 Pazar 06:10
Toklu, İl Başkanları Toplantısı'na katıldı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Genel Merkezi'ndeki il başkanları toplantısına katıldı. Toplantıya ayrıca Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve Alanya’dan da AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Toklu’da katıldı.
‘ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDIK’
Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "İl Başkanları Toplantısı"ndaki konuşmasında, 16 Nisan'daki halk oylamasının ardından 2 Mayıs'ta partiye tekrar üye olduğunu, 21 Mayıs'taki olağanüstü büyük kongrede de genel başkanlık görevini devir aldığını hatırlattı. Ardından kongrede seçilen MKYK'yı toplayıp, MYK'yı belirlediklerini ve çalışmaları hızlandırdıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de partiyle ilişkiyi hukuki olarak sona erdirdiği 2014 yılı Ağustos ayından sonraki ilk il başkanları toplantısının icra edildiğini belirtti.
‘EN SON 3 YIL ÖNCE BİR ARAYA GELMİŞTİK’
Erdoğan, il başkanlarıyla daha sonra çeşitli vesilelerle bir araya geldiklerini anımsatarak, kendisinin de katıldığı en son genişletilmiş il başkanları toplantısının 18 Nisan 2014'te mahalli seçimlerin ardından, gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bu toplantıda, 30 Mart 2014'te yapılan mahalli seçimlerin muhasebesini gerçekleştirdiklerini anlatan Erdoğan, "Seçim sürecinde nasıl alçakça, nasıl kalleşçe saldırılara maruz kaldığımızı konuşmuştuk. Şu anda 'akılsız başın cezasını ayaklar çeker' misali kendini yollara vurup İstanbul'a giden CHP'nin başındaki zat, o dönemde bizim için 'seçimden sonra başbakan yurt dışına kaçacak' tezviratları yapıyordu. İşin doğrusu çok partili hayatımızda siyasetin bu denli seviyesiz hale getirildiği, siyasetçilerin akıllarını ve ruhlarını bu denli kiraya verdiği pek az seçim gördük." diye konuştu. – Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 02.07.2017 09:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81