Toklu, adaylarla ilgili rapor sunacak

Toklu, adaylarla ilgili rapor sunacak

23 Temmuz 2017 Pazar 20:07
Toklu, adaylarla  ilgili rapor sunacak
Ak Parti Genel merkez Genclik Kollari Teskilat Baskan yardimcisi Mimar Mustafa Toklu 4. Bölge İl Başkanları İstişare toplantısına katıldı.  
Ak Parti Genel merkez Teskilat Başkan yardımcısı Toklu, Kırşehir il başkanlığının ev sahipliğinde  duzenlenen 4. Bolge Il başkanları Istisare toplantısına katıldı.
Kırşehir de düzenlenen toplantıda konuşma yapan Mimar Mustafa Toklu "Ak parti ülkemizin gelecegine cok önem veriyor. Burada ulkemizin gelecegi olarak bizim sorumluluklarımız cok fazla. Ak parti Genclik Kollarının her üyesi de bu bilinçle bu kararlılıkla hizmetlerine devam etmeli, ülkenin aydınlık yarınları için çalışmalıdır.2023 hedefleri doğrultusunda gençlik kendi sorumluluklarını iyi bilmeli ve bu doğrultuda emin adımlarla yürümeldir. " dedi. Toplantıda yaklaşan kongreler öncesi İl başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Toklu, il başkalarının kendi şehirleri ile ilgili analizleri dinledi. Mustafa Toklu toplanti sonrasi kongrelerde belirlenecek adaylar ile ilgili teşkilat başkanlığına rapor sunacak.
Son Güncelleme: 23.07.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81