Tıp Bayramı'nı kutladılar

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama yaptı. Hastane yönetimi, hastane çalışanlarıyla bir araya geldi.

Tıp Bayramı'nı kutladılar

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama yaptı. Hastane yönetimi, hastane çalışanlarıyla bir araya geldi.

14 Mart 2017 Salı 22:58
Tıp Bayramı'nı kutladılar
Hastanenin gülen yüzü sağlık çalışanlarına küçük bir sürpriz yaparak her daim yanında olduklarını dile getirdiler. Kutlama yaş pasta kesilerek ve sağlık personelinin gitar dinletisiyle devam etti. Sağlık çalışanları hastane yönetiminin de 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamayı unutmadı. Hastane yönetimi sağlık çalışanlarına bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür etti. Hastane yönetimi, “Sağlık en değerli hazinedir anlayışı ile çıktığımız bu yolda sağlık çalışanlarının ne kadar kutsal bir görevi ifa ettiklerinin farkındayız. Bu kutsal mesleği fedakâr ve özverili bir şekilde yerine getirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Kutsal hekimlik mesleğini her koşulda büyük bir özveriyle gerçekleştiren tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.

‘Kanatsız meleklerin bayramı’

AKHB ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Dr. Yazan, “İnsan sağlığının korunması ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm toplumun önemli hedeflerinden biri olmuştur. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür. Her türlü zorlukta ve her türlü şartta insan hayatı için gecesini gündüzüne katan olumsuz şartlarda, savaşta, barışta, iyi günde, kötü günde gayeleri insanı yaşatmak olan, vatandaşımızın sağlığı için emek veren tüm sağlık çalışanlarının 14 mart tıp bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Son yıllarda ülkede sağlık alanında büyük yatırımlar yapılmış, sağlık sistemindeki reformlar ve tıp alanındaki buluşlar sayesinde halkımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmaya başladık. Fiziki olarak daha rahat ortamda Alanya’mıza yakışır şekilde önümüzdeki günlerde yeni hastanemizde hizmet vermeye başlayacağız. Bu durum biz sağlık çalışanlarını da memnun etmektedir” dedi.
Son Güncelleme: 14.03.2017 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81