Ticaret Lisesi yoluna sıcak asfalt

Ticaret Lisesi yoluna sıcak asfalt

20 Temmuz 2017 Perşembe 20:12
Ticaret Lisesi yoluna sıcak asfalt
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yolların kalitesini arttırmak, trafik akışını rahatlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu yönde yürütülen çalışmalar kapsamında altyapı ve genişletme yapılan Büyükhasbahçe Caddesi Ticaret Lisesi yolunda sıcak asfalt çalışması yaptı.
Alanya Belediyesi, kırsal ve şehir merkezinde yolların kalitesini artırmak ve vatandaşlara rahat ve güvenli bir ulaşım hizmeti sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Ticaret Lisesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapan Belediye, özellikle okulların yoğunlukta olduğu bölgede yeni yollar açarken, bir yandan da mevcut yollarda genişletme çalışması yapıyor.
Büyükhasbahçe Caddesi’nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmasının gün içerisinde bitirileceğini açıklayan Başkan Yücel, bölgede Büyükhasbahçe ve Cikcilli Mahallesi arasında çok ciddi bir yol çalışması yürütüldüğünü söyledi. Başkan Yücel, “Büyükhasbahçe Kavşağı ile Ticaret Lisesi arasında dar olan ve gerek araç trafiği, gerekse yaya trafiği açısından sıkıntı yaratan yolda genişletme çalışması yaptık. Okul bahçesi istinat duvarlarının ardından sıcak asfalt çalışması başlattık. Okulların yoğun olarak bulunduğu bölgede önceliğimiz çocuklarımızın güvenle okula gidip gelmeleri. Asfalt çalışmamız gün içerisinde tamamlanacak” dedi.
Son Güncelleme: 20.07.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81