THK'yı anlatan en güzel mektup

16 yaşındaki Oba Nazmi Yılmaz Lisesi 2'inci sınıf öğrencisi Nurcan Akdeniz, bağış zarfına koyduğu mektupla hem duyarlılığını gösterdi, hem de herkese ders niteliğinde bir mesaj verdi.

THK'yı anlatan en güzel mektup

16 yaşındaki Oba Nazmi Yılmaz Lisesi 2'inci sınıf öğrencisi Nurcan Akdeniz, bağış zarfına koyduğu mektupla hem duyarlılığını gösterdi, hem de herkese ders niteliğinde bir mesaj verdi.

11 Haziran 2017 Pazar 20:56
THK'yı anlatan  en güzel mektup
Oba Nazmi Yılmaz Lisesi 2'inci sınıf öğrencisi Nurcan Akdeniz, bağış zarfına koyduğu mektupla hem duyarlılığını gösterdi, hem de herkese ders niteliğinde bir mesaj verdi. 16 yaşındaki Nurcan, mektubunda THK’nin verdiği hizmetleri anlattı, yangın uçaklarından, eğitim bursuna kadar bir çok önemli görevi üstlenen kurumun çok büyük bir iş başardığını söyledi ve teşekkür etti. Bağış zarfından çıkan mektup karşısında önce şaşıran, daha sonra duygulanan THK Alanya Şube Yetkilisi Emine Keyaoğlu duyarlı öğrenciyi okulunda ziyaret etti. Keyaoğlu, eğitim öğretim yılının son gününde gerçekleştirdiği ziyaretinde başarılı öğrenciye teşekkür etti, duyarlılığının herkese örnek olmasını diledi. THK’nin havacılığın gelişimi için yaptığı çalışmaların yanısıra, orman yangınlarını söndürmede üstlendiği sorumluluğun da çok önemli olduğunu belirten Keyaoğlu şöyle dedi: “Türkiye’de herkes bizi sadece kurban derisi ve fitne-zekat toplayan bir kurum olarak görüyor. Oysa bu gelirleri paydaş kuruluşlarla paylaştığımız gibi ülkemizde sivil havacılığın gelişimi için önemli yatırımlar yapan, eğitimler veren bir kurumuz. Ayrıca yaz dönemi son derece büyük bir tehtid oluşturan orman yangınları ile mücadelede THK önemli bir görevi yerine getirmekte. Nurcan’ın yazdığı mektupta tüm bunlara dikkat çekmesi, bizi bizden daha iyi anlatması bizleri çok duygulandırdı. Genç arkadaşımızın duyarlılığı karşısında büyük onur duydum.”  Öğrenci Nurcan Akdeniz ise “Okuduklarım kadarıyla THK’yi tanıyorum. İçimden geldiği için bu mektubu yazdım. Çünkü onlar öğrencilere burs veriyor, eğitimlerine katkı sağlıyormuş. Ayrıca yangın söndürme için de çok önemli bir görevleri var” dedi. THK yetkilisi Keyaoğlu, Nurcan Akdeniz’in eğitim gördüğü Nazmi Yılmaz Lisesi yöneticilerine duyarlı gençler yetişmesine verdikleri katkı için teşekkür etti ve bayrak hediye etti.
 
Son Güncelleme: 11.06.2017 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81