THK bayram hazırlıklarına başladı

THK bayram hazırlıklarına başladı

22 Ağustos 2017 Salı 23:18
THK bayram hazırlıklarına başladı
Türk Hava Kurumu bu Kurban Bayramı’nda da deri ve kurban bağışlarınızı bekliyor.
Ülkemizde, yasayla kurban derisi toplama yetkisi verilen THK’nın Alanya Şube Sorumlusu Emine Keyaoğlu, kurum olarak yaklaşan bayram öncesi deri toplama konusunda tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi. Keyaoğlu, THK’nın toplanan bağılarla ülkemizde sivil havacılığın gelişmesi amacıyla çalışmalar yaptığına dikkat çekti. 
THK Sorumlusu şöyle konuştu: Kurban derisi gelirlerimizle sosyal yardım payları verdiğimiz gibi ülkemizde sivil havacılığın gelişmesi için gençlere ücretsiz eğitim imkanları sağlıyoruz. Ayrıca yangın söndürme uçaklarımız, ülkemizin her hangi bir yerinde orman yangını çıktığı görev alarak ormanlarımızın kaybolmasında önemli bir mücadele veriyor. Son olarak Alanya Saradere’de yaşanan orman yangınında 5 tane uçağımız söndürme çalışmalarına katılarak önemli bir görevi üstlenmiştir. Tüm bu hizmetlerin aksamadan devam edebilmesi için kurban derisi bağışları önem taşımaktadır. 
Öte yandan THK Şube Sorumlusu Keyaoğlu, THK Denetleme Kurulu Üyesi Gaye Coşkun’la birlikte  kurban derisi toplama organizasyonuna destek veren resmi kurumların amirlerini ziyaret etti. Ekip ve araç desteği sağlayan Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez ve İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar’ı makamında ziyaret eden Keyaoğlu, kozadan limon çiçeği tablosu hediye ederek teşekkürlerini iletti. 
Keyaoğlu, “Kurumumuza bugüne kadar vermiş olduğunuz ve bundan sonra vereceğiniz tüm destekler için teşekkür ederiz.” dedi.
Son Güncelleme: 22.08.2017 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81