THD'den önemli duyuru

THD'den önemli duyuru

19 Kasım 2017 Pazar 19:55
THD'den önemli duyuru
THD Alanya Şubesi, vatandaşın her türlü ticari veya kurumlarla yaptıkları sözleşmeden doğan anlaşmazlıkları konularında yardımcı olmak maksadıyla dava dilekçeleri yazma, belge oluşturma, dosya hazırlama, ihtar çekme vs. konularında destek olacaklarını duyurdu.  
Tüketici Hakları Derneği Alanya Şubesi, vatandaşın her türlü ticari veya kurumlarla yaptıkları sözleşmeden doğan anlaşmazlıkları konularında yardımcı olmak maksadıyla dava dilekçeleri yazma, belge oluşturma, dosya hazırlama, ihtar çekme vs. konularında destek olacaklarını duyurdu.  THD Alanya Şube Sorumlusu Cemal Şencan, sosyal medya hesabından da yayınladığı duyuru ile vatandaşa destek olacaklarını bildirdi. Yayınlanan duyuru şöyle; ‘Derneğimiz; tüm halkımıza tüketici hakları konularında her türlü bilgilendirme ve yönlendirme hizmetlerinin yanı sıra, bundan böyle her türlü ticari veya kurumlarla yaptıkları sözleşmeden doğan anlaşmazlıkları konularında yardımcı olmak maksadıyla dava dilekçeleri yazma, belge oluşturma, dosya hazırlama, ihtar çekme vs. konularında da yardımcı olma kararı almıştır. Derneğimiz; adliye çevresinde bulunan bazı arzuhalcilerin makbuz dahi vermeden gelişi güzel yüksek bedeller aldıkları konusunda derneğimize yapılan şikayetler üzerine, tüketicilerimizin mağduriyetini önlemek maksadıyla bu uygulamayı başlatmıştır. Bu tür sorunları olan tüketicilerimizin ellerinde bulunan tüm belgeleri ile derneğimize şahsen başvurmaları gerekmektedir. Ancak, bu tür hizmetler derneğimizin üyelerinden her hangi bir bedel talep edilmeden, derneğiz üyesi olmayan tüketicilerimizden makbuz karşılığı bağış adı altında küçük bir bedel karşılığında hizmet verilecektir.”
 
Son Güncelleme: 19.11.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81