Teslim olan şüpheli 3 kişi serbest bırakıldı

Alanya’da bir işyerine düzenlenen silahlı saldırının şüphelisi olarak gözaltına 3 kişi adliye kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Teslim olan şüpheli 3 kişi serbest bırakıldı

Alanya’da bir işyerine düzenlenen silahlı saldırının şüphelisi olarak gözaltına 3 kişi adliye kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

12 Ocak 2017 Perşembe 20:25
Teslim olan şüpheli 3  kişi serbest bırakıldı
Olay, önceki gün saat 17.30 sıralarında Şekerhane Mahallesi Bostancıpınarı Caddesi üzerindeki Kardeşler Çayevi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyeri sahibi Ramazan Kaymaz ve müşteriler içeride olduğu anda gelen 5 kişilik grup silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda çay ocağına çok sayıda mermi isabet ederken, şüpheliler yaya olarak kaçtı. Kimsenin yaralanmadığı saldırı sonrası çay ocağının çevresini incelemeye alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 7.65 mm çapında 8 adet, 9 mm çapında da 2 kovan tespit etti ve işyeri sahibine ait 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Silahlı saldırı olayında aranan şüpheli Zeki T. (30), Deniz K. (25) ile Atakan A. (19) Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Teslim olan 3 şüpheli iş yerine silahlı saldırı yaptıklarını itiraf etti. Şüphelilerden Atakan A. olayda kullandığı tabanca ve tabancaya ait 2 mermi, Deniz K. ise olayda kullandığı tabanca ile 4 mermiyi polise teslim etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Zeki T. , Deniz K., ve Atakan A. mahkemece yurt dışı yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca olayla ilgili olduğunu tespit şüpheli B. T. ve H.T. emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.
Son Güncelleme: 12.01.2017 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81