Tesis hızla yükseliyor

Tesis hızla yükseliyor

08 Eylül 2017 Cuma 20:54
Tesis hızla yükseliyor
Menderes Türel'in temelini 17 Ağustos tarihinde Oba Mahallesi'nde attığı 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesisin zemin kat hariç ikinci katı da bitti.
 
Sosyal projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’nın Oba Mahallesi’nde 600 yataklı Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel bir tesis kazandırmak için 17 Ağustos'ta temel attı. Hafriyat çalışmaları tamamlanan ve zemin betonu Ağustos ayı ortalarında dökülerek inşaatına başlanan tesisin zemin kat haricinde ikinci katı da tamamlanarak üçüncü kata geçildi. Şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının ücretsiz konaklayacağı ve imkanlarından faydalanabileceği tesisin, kalitesiyle otel konforunu aratmayacağı bildirildi. 
3 MİLYON TL'YE MAL OLACAK
Hasta yakınlarının bu tesisle hastane bahçelerinde ve banklarda gecelemekten kurtulacağını söyleyen Başkan Türel, "Sosyal ve kültürel tesiste hasta yakınları için tüm detaylar düşünüldü. Her biri 30'ar metrekare olan 2 kişilik konforlu odalarda mutfak nişi, banyo, iki yatak, gardırop nişi, çekyat ve balkon bulunacak. Hasta yakınlarına hizmet verecek tesis projesi kapsamında ayrıca resepsiyon, lobi, idari birimler, restoran, jimnastik salonu ve her katta mescit olacak. Tesiste, açık otoparkı, servis alanları, kentsel park alanı ve güvenliği ile hasta yakınlarının rahatı için tüm donanım yer alıyor. Bir yılda tamamlanmasını hedeflediğimiz tesis 3 milyon TL'ye mal olacak" dedi.
 
Son Güncelleme: 08.09.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81