Teleferik siyasileri birleştirdi

Teleferik siyasileri birleştirdi

12 Ekim 2017 Perşembe 21:02
Teleferik siyasileri birleştirdi
Önceki gün gerçekleştirilen açılışla Alanya’nın 37 yıllık hayali olan  ve 9 milyon Euro’ya mal olan dev proje Alanya Teleferiği resmen açılmıştı. Gerçekleştirilen açılışa katılım oldukça yoğun olurken açılışa MHP Genel Başkan Yardımcıları Oktay Öztürk ve Mehmet Günal’ın yanı sıra MHP Teşkilatları tam kadro katılırken açılışa Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut’ta katılmıştı. Açılışın ardından MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve MHP’li eski milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Tarkan Akıllı aynı teleferikte kaleye çıktı. Aksoy’da bu anın fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı. Aksoy’un paylaştığı bu fotoğrafa çok sayıda yorum ve beğeni gelirken, siyasetçileri Alanya teleferiği bir araya getirdi yorumları da yapıldı. 
SÜMER, HEM SİPAHİOĞLU’NA HEM DE YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİ
Ayrıca açılışla ilgili Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer’de, “Alanya'da Hasan Sipahioğlu Başkanımız döneminde ihalesi yapılan MHP'li Adem Murat Yücel ile devam ettirilen teleferik projesinin açılışını gerçekleştirdik. Tarihi Alanya Kalemize kolay ulaşımı sağlayarak şehir turizmine destek olacak teleferik hattında emeği geçenlere teşekkürler ederiz” dedi. 
TAKAVUT AÇILIŞA SÖZEN İLE BİRLİKTE KATILDI
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ise, “Alanya Belediyemizin ve Belediye başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'in hayata geçirdiği Alanya'nın özlemi olan teleferik açılışına Manavgat Belediye Başkan'ımız Şükrü Sözen'in ile birlikte katıldık. Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 12.10.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81