Teleferik açılışı yarın

Teleferik açılışı yarın

09 Ekim 2017 Pazartesi 20:35
Teleferik açılışı yarın
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın 30 yıllık rüyası olan Alanya Teleferik'in yarın gerçekleştirilecek olan resmi açılışına tüm vatandaşları davet etti.
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın 30 yıllık rüyası olan Alanya Teleferik'in resmi açılışının, yarın saat 15.00’da gerçekleşeceğini bildirdi. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde hizmet vermeye başlayan teleferiğin kısa sürede Alanya turizmi ve Alanya'nın sosyal hayatına ciddi katkılar sunduğunu belirten Başkan Yücel, "Yerli-yabancı herkesin büyük beğenisini kazanan, Alanya’mızın güzelliğine farklı bir bakış açısıyla yeni güzellikler sunan teleferiğin açılış törenine tüm vatandaşlarımız davetlidir." dedi. 

Türkdoğan açılışa davet etti
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’da Alanya'nın 30 yıllık rüyası olan Alanya Teleferik'in yarın gerçekleştirilecek olan resmi açılışına tüm vatandaşları davet etti. Türkdoğan, “Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımlarıyla gerçekleşecek olan Alanya Belediyemizin Teleferik açılış törenine tüm vatandaşlarımız ve partililerimiz davetlidir” dedi. 

Son Güncelleme: 09.10.2017 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81