Teleferik açılışı 11 Ekim'de

Teleferik açılışı 11 Ekim'de

03 Ekim 2017 Salı 20:35
Teleferik açılışı 11 Ekim'de
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, meclis toplantısında Alanya’nın 30 yıllık hayali olan ve Ağustos ayı içerisinde kullanıma açılan Teleferiğin resmi açılışının 11 Ekim Çarşamba günü yapılacağını söyledi. Yücel, tüm Alanya halkını teleferik açılışına davet etti.  Teleferik açılışına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’de davet edilirken Bahçeli’nin gelememesi durumunda ise Genel Başkan Yardımcılarının geleceği belirtilirken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da açılışa katılması bekleniyor. 
Son Güncelleme: 03.10.2017 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice Atagul 2018-02-19 02:56:52

Benim adım Bayan Hatice Atagül. Ankara'da yaşıyorum ve bugün çok mutlu bir kadınımdır? Hayatımı ve ailemi değiştirebilecek olan herhangi bir Kredi veren kuruluşun kredi talep eden herkese danışacağını söyledim. Bana ve aileme mutluluk verdiklerine göre, 250,000.00 TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı 3 çocuğa sahip bir dul olarak hayatımı başlatmak için bu dürüst ve ALLAH'tan korkan kredi borç verme şirketinden çevrimiçi olarak 250.000 TL Türk Lirası borç ile yardım ettim, onlar gerçekten İnsanlardan korkan İnananlar, Saygın bir kredi şirketidir.

Geçen hafta onlardan borcumu ödediğim için çok mutluyum. Krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi% 100 geri ödemekten mutlaka lütfen onlarla iletişime geçin ve lütfen Bayan Hatice Atagül'nun sizi onlara yönlendirdiğini söyleyin.

Whatsapp: +15184181390
E-posta yoluyla iletişim kurun: [email protected]

banner81