Tekne Düğün Organizasyonu İçin Uygun Fiyatlar

Tekne Düğün Organizasyonu İçin Uygun Fiyatlar

24 Mayıs 2017 Çarşamba 11:14
Tekne Düğün Organizasyonu İçin Uygun Fiyatlar


            Bahar ve yaz ayları ile birlikte düğün organizasyonları da giderek hız kazanmaya başladı. Özellikle bahar ve yaz düğünleri için çiftler genellikle açık havada yapmayı tercih etmektedir. Açık hava düğünleri arasında yer alan fakat başlı başına farklı bir düğün organizasyonu ve tarzı gerektiren düğünlerden bir tanesi de alternatifidir. Denizin ortasında keyifli dakikalar geçirmek ve konukları ile birlikte unutulmaz dakikalar yaşamak isteyen çiftler gemide düğün ya da yatta düğün organizasyonlarını tercih etmektedirler.

 

 Teknede Düğün Organizasyonu Hangi Şartlarda Gerçekleştirilmeli

 

            Tekne düğünü son yılların en popüler organizasyonları arasında yer almaktadır. Gemi düğünü için en uygun şartlar ise kalabalık bir konuk listesinin olmamasıdır. Deniz üstünde gerçekleştirilmek istenilen organizasyonda kullanılacak olan tekne boyutu ve davetli sayısı önemli kıstaslar arasında yer almaktadır. Düğün ya da nişan gibi organizasyonlarda konukların rahatça dans edebilecekleri bir platformun ise uygun genişlikte ayarlanması gerekmektedir. Daha az konuk çağırmak isteyen kişiler için ise yat düğünü daha uygun olacaktır. Tekne düğünü öncesinde organizasyon firmalarının teknede düğün kampanyaları hakkında bilgi almaları daha uygun maliyetli bir organizasyonun gerçekleştirilmesi için oldukça önemlidir. Kampanya dönemlerinde daha uygun olarak ayarlanabilmektedir. Organizasyon sürecinde sandalyelerin ve teknenin süslenmesi konusunda çiftler mevcut seçenekleri değerlendirebilecekleri gibi ek maliyetler ölçüsünde farklı süsleme alternatiflerinin kullanılmasını da isteyebilirler.

 

 Teknede Nişan Organizasyonu

 

            Tekne organizasyonları düğünlerin yanı sıra nişanları da kapsamaktadır. Nişan organizasyonu yapmak isteyen kişiler yaparak farklı bir konsept oluşturabilir, nişanlarını daha da unutulmaz kılabilirler. Nişan organizasyonunda da yine gelecek olan davetli sayısı ve teknenin alacağı kişi sayısı oldukça önemlidir. Bu temel duruma uygun bir seçim yapıldıktan sonra geri kalan organizasyon detayları ayarlanmaktadır. Yemekli ya da yemeksiz, aperatif ve içecek çeşitleri çiftlerin istekleri doğrultusunda ayarlanmaktadır.

 

 Teknede Organizasyon Fiyatları

 

  Teknede düğün kampanyaları dönemlerinden yararlanan çiftler daha uygun fiyatlı organizasyon ayarlayabilmektedirler. Organizasyon fiyatları söz konusu olduğunda ise davetli sayısı ve sunulan ikramlar göz önünde bulundurulmaktadır. Bunun yanı sıra fiyata dahil olan organizasyon dışında ki isteklerde ek fiyatlar uygulanmaktadır.

 

Son Güncelleme: 25.05.2017 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81