Taşatan yolunda sona gelindi

Taşatan yolunda sona gelindi

03 Ağustos 2017 Perşembe 21:37
Taşatan yolunda sona gelindi
Büyükşehir Belediyesi, Alanya ve Gündoğmuş halkının dört gözle beklediği Taşatan yolunda ikinci etap asfalt çalışmalarına başladı. İki ilçenin mahalle ve yaylalarının geçiş noktasında olan yolun bu ayın sonunda tamamlanması planlanıyor.
Merkezdeki hizmetleri ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediyesi, sınırları içerisinde yer alan kırsal bölgelere modern ulaşım olanakları sunuyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri daha öce başlatılan çalışmalarda Yeniköy, Gören, Kadıyakası, Erikli, Yassımuar, Samsa, Kadıyakası ve Gökbel mahallelerinde Taşatan yolunun 30 kilometrelik kısmını asfaltlanmıştı. Kalan 10 kilometrelik yolda da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaların bu ayın sonunda tamamlanması bekleniyor. 
TAŞATAN İLE GÖKBEL BAĞLANIYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Taşatan yolunun Alanya ve Gündoğmuş halkının kullandığı mahalle ve yaylalarına gittiği önemli bir yol olduğunu belirtti. Güney, “Bu yolun yapılması yıllarca Alanya kamuoyunda konuşuldu. Yolun 13 kilometrelik bölümünü özel idare döneminde bizlerin girişimiyle asfaltlandı. Kalan kısmının 17 kilometresini de asfaltladık. Geriye 10 kilometre kaldı.  Ekiplerimiz yolu asfalta hazır hale getirdi. Öte yandan Yeniköy bağlantısı olan 6 kilometreyi asfaltlıyoruz. Erikli, Yassımuar ve Kadıyakası arasındaki 8 kilometrelik bölümde asfalta hazırlık çalışması yapılıyor. Bu yıl toplam 14 kilometrelik bölümü asfaltlayacağız.  Bizim amacımız Taşatan ile Gökbel’i bağlamak bu nedenle Yassımuarı, Samsa, Kadıyakası yaylalarından geçen bölümde genişletme çalışmaları yapıyoruz” dedi. 
 
Son Güncelleme: 03.08.2017 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81