Tanrıseven: Bir süre daha Alanya'dayım

Alanya’dan Tire Kaymakamlığı’na atanan Hasan Tanrıseven, sosyal medya üzerinden kısa bir veda yazısı paylaştı.

Tanrıseven: Bir süre daha Alanya'dayım

Alanya’dan Tire Kaymakamlığı’na atanan Hasan Tanrıseven, sosyal medya üzerinden kısa bir veda yazısı paylaştı.

02 Aralık 2016 Cuma 22:39
Tanrıseven: Bir süre  daha Alanya'dayım
Yerine İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu’ya bırakacak olan Tanrıseven, bir süre daha Alanya’da olacağını söyledi. 3 Eylül 2014 tarihinde atandığı Alanya Kaymakamlığı’ndan, 1 Aralık 2016 tarihli kararname ile İzmir Tire Kaymakamlığı’na atandığını aktaran Tanrıseven, Alanya'da devletin kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduğunu ifade etti.

Önceki gün de Türk-Rus Dışişleri Bakanları arasında yapılan toplantıda Alanya olarak üzerine düşeni yapmaya çaba sarf ettiğini söyleyen Tanrıseven, “Havalimanında Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu, ‘Kaymakam Bey, hemen sizi bırakmıyoruz’ dedi. Antalya Valimiz ve Sayın Bakanımız ile durumu değerlendirdik. Buradaki çalışmalar, kendi özel durumumuz ve üst makamların talimatları çerçevesinde makul bir süre içinde Alanya'daki çalışmaları tamamlayarak Alanya Kaymakamlığı’ndan ayrılacağım. Önümüzdeki dönemde Tire Kaymakamı olarak ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Daha kapsamlı bir değerlendirmeyi önümüzdeki günlerde yapacağım. Bana destek veren, Alanya'da yaptığımız çalışmalar için teşekkür eden ve atandığım Tire Kaymakamlığı için tebrik eden herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 02.12.2016 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81