Tanıtım konsept için aranan kan bulundu

Tanıtım konsept için aranan kan bulundu

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:24
Tanıtım konsept için aranan kan bulundu
Moskova'daki Türkiye Festivali'ni katılanlar etkinliği değerlendirirken 'Türkiye'nin tanıtım için yeni bir konsepti için 'Aranan kan bulundu' dedi. Moskova’da yapılan üç günlük Türkiye Festivali’ne katılanlar bu etkinlikten umduklarının ötesini bulduklarını söyledi. Katılanlar bu deneyimin oluşturulacak yeni tanıtım konseptinin modeli olması gerektiğini söyledi. 
Moskova'nın en büyük parklarından Park Kresnaya Prensky'de düzenlenen 3 günlük 'Türkiye Festivali'n tüketiciye doğrudan ulaşım konusunda diğer pazarlara da taşınacak bir model oluşturdu. Sektörün diğer kesimleri ve bakanlık desteği ile yapılmasına karşın işin fikir uygulama ve yürütülmesinde Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB)’un lokomotif olduğu projenin yankıları devam ediyor. TÜDOFED Başkanı Osman Ayık, “Türkiye’nin her bölgesi ve her kesiminden katılımcıların  yanında ,Rusya’dan firmaların da stand ve ürünleri ile yer aldığı model ortaya çıktı. Bu modeli diğer pazarlara da taşıyacağız” dedi. 
 
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81