TALEPLER PATLAYACAK

TALEPLER PATLAYACAK

23 Ekim 2017 Pazartesi 20:00
TALEPLER PATLAYACAK
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İngiltere'den gelen turist sayısında artış olduğunu belirterek, "Gelecek sene görüyoruz ki Almanya'dan, Avrupa'nın her yerinden de Türkiye'ye gelen turist sayısında atış olacak, talepler patlamaya başlayacak." dedi.
 
TURİZMCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, OTI Holding'in kuruluşunun 25. yılı dolayısıyla turizm merkezi Belek'te bir otelde düzenlenen gala yemeğinde konuştu. Dünyanın dört bir yanından gelen konuklara turizme desteklerinden dolayı teşekkür eden Çavuşoğlu, Türkiye'ye güvenip, Türk turizmine verilen desteklerden duyduğu mutluluğu ifade etti. Bir Alman'ın kendisine, "Bizim siyasetçiler Türkiye'ye gitmememiz için telkinde buluyor, bizi zehirliyor ama görüyorum ki Antalya'nın tadını İngilizler çıkarıyor" dediğini anlatan Çavuşoğlu, şunları söyledi: 
DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ
“İngiltere'den gelen turist sayısında artış var. Gelecek yıl görüyoruz ki Avrupa'nın her yerinden özellikle ana pazarımız olan Almanya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısında artış olacak, talep patlaması olacak. Turizmcilerin yanında olacağız. Türk turizminin farkı, insan sevgisi ve verdiği hizmet kalitesi dünyada yok. THY ve özel havayolu şirketleri kaliteli hizmet veriyor.  Türkiye'deki oteller çok kaliteli, fiyatlar uygun. Bizim görevimiz de turizm sektörüne, sizlere yardımcı olmak. Ben turizm sektörünün hizmetkârı olmaktan gurur duyuyorum.  İnşallah hep birlikte çok daha güzel şeyler yapacağız”
Son Güncelleme: 23.10.2017 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81