Taksicilere çok iş düşüyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İskele Caddesi’nde hizmet veren Rıhtım Taksi şoförleri ile kahvaltıda bir araya gelerek esnafın görüş ve önerilerini dinledi.

Taksicilere çok iş düşüyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İskele Caddesi’nde hizmet veren Rıhtım Taksi şoförleri ile kahvaltıda bir araya gelerek esnafın görüş ve önerilerini dinledi.

01 Şubat 2017 Çarşamba 21:56
Taksicilere  çok iş düşüyor


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaş ve esnaflarla ilişkisini sıcak tutmaya devam ediyor. Rıhtım Taksi’de görev yapan şoförler tarafından kahvaltıya davet edilen Başkan Yücel, davete katılarak esnafın görüş ve önerilerini dinledi. Taksi şoförleri tarafından düzenlenen kahvaltıya Başkan Yücel’in yanı sıra Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya da katılarak şoförlerin yaşadığı sıkıntıları Başkan Yücel’e iletti.
Taksi şoförlerinin isteklerini dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bütün sıkıntılarla tek tek ilgileneceğini söylerken taksi şoförlerinden misafirlere güler yüzlü ve hoşgörülü şekilde davranmaya devam etmelerini istedi. Başkan Yücel: “Alanya’daki her birey aktif şekilde turizm için çalışmalı ve kendisini geliştirmesi gerekiyor. Şehrimize gelen misafirlerle ilk ilgilenen sizler oluyorsunuz. Bugüne kadar sizin hakkınızda bir şikâyet almadım. Bunun için sizlere teşekkür ederim. Misafirlerimize Alanyamızın dokusunu, tarihini ve güzelliklerini en iyi şekilde anlatmalı ve göstermeliyiz. Bu konuda bizler kadar sizlere de çok iş düşüyor.” dedi.
Rıhtım Taksi şoförleriyle fikir alışverişinde bulunan Başkan Yücel, kahvaltının ardından esnafla birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken esnafta yapılan hizmetler için Başkan Yücel’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 01.02.2017 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81