Taksiciler, kurallara uymayanlardan şikayetçi

Taksiciler, kurallara uymayanlardan şikayetçi

09 Haziran 2017 Cuma 00:31
Taksiciler, kurallara  uymayanlardan şikayetçi
Alanya’da faaliyet gösteren taksi duraklarının başkanları, Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret etti. 
Durak Başkanları ve Oda Başkanı Akkaya’a Alanya’da faaliyet gösteren bazı taksi sürücülerinin kurallara uymamasından yakındı. Bu tür insanların Alanya’nın imajına zarar verdiğini belirten taksiciler, denetimlerin arttırılmasını istedi. Alanya’daki genel sorunlar hakkında da bilgi veren ve sorunlarını anlatan taksiciler Güney’den yardım istedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Alanya’da kurallara uymadan çalışan birileri varsa Alanya Emniyeti, Alanya ve Büyükşehir Belediyesi ile Şoförler Odası işbirliği bu sorunların çözümü için elimizden geleni yaparız” dedi. 
Son Güncelleme: 09.06.2017 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81