Takavut'un delege listesi şaşırttı

Takavut'un delege listesi şaşırttı

11 Aralık 2017 Pazartesi 20:48
Takavut'un delege  listesi şaşırttı
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi hafta sonu yaptığı genel kurulda partiyi üç yıl süreyle yönetecek ekibi belirledi. Delegeler Ali Takavut ve ekibine yeniden görev verirken Takavut İl kongresi için listesinde Mehmet Can Karagöz’e yer vermedi. 
 
9 Aralık Cumartesi günü yapılan Genel kurulun ardından CHP İlçe Başkanı Ali Takavut yeniden İlçe başkanlığı görevine getirilmişti. Takavut ve 16 arkadaşı Çarşamba günü mazbatayı alarak göreve başlayacak. Kongre de genç ve tecrübeli isimleri bir araya getirerek liste oluşturan Takavut'un il delege listesi ise dikkat çekti. Listesinde partinin kadın Kolları başkanlığı görevini yürüten Şengül Eyidoğan'a yer vermezken mevcut Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem'in yanı sıra Erdem’den önce görev yapan Ozan sayın ve Ömer Şahin'e listesinde yer verdi
BABA KIZ İL DELEGESİ OLDULAR
Takavut' un dikkat çeken bir başka tercihi ise Şengül Yeşildal oldu. CHP İlçe Başkanı eski İlçe Başkanlarından Osman Özcan ve Ali Gürkan'ın yanı sıra Yeşildal' a da listesine aldı. Takavut Osman Özcan'ın Kızı Nurhan Özcan'a da liste de yer verirken baba kız il delegesi oldu. 
MECLİS ÜYELERİNDEN 3’Ü İL DELEGESİ OLAMADI
Alanya Belediye Meclis üyelerinin de 4'nü İl delege listesine yazan Takavut Mehmet Can Karagöz'ün yönetim kurulu listesinde yer alan Gökhan Sipahioğlu ile birlikte Eray Erdem ve Erdoğan Toktaş'ı da il delege listesine yazmadı. 
 
Son Güncelleme: 11.12.2017 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81