Takavut'tan nöbete davet

Takavut'tan nöbete davet

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:33
Takavut'tan  nöbete davet
CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, 5'nci günü geride kalan Adalet Nönetlerine tüm Alanya halkını davet etti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün ardından 'Adalet Nöbeti'ne başlayan CHP İlçe  Teşkilatı 5. günü geride bıraktı. Cuma Pazarı içerisindeki parti binası altında yapılan ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'ün önderlik ettiği 'Adalet Nöbeti'ne pek çok CHP'li ve vatandaş da destek veriyor. CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, 'MİT tırları görüntülerinin yayınlanması' davasında CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılması ve tutuklanma kararının verilmesi üzerine başlatılan 'Adalet Nöbeti'ne duyarlı tüm vatandaşları davet etti. 
AVUKATLAR DA DESTEK VERDİ
Takavut, "Ankara'dan İstanbul'a protesto yürüyüşüne manevi destek vermek için Alanya'daki CHP'liler olarak bir araya geliyoruz. Nöbetimize destek  veren herkese teşekkür ediyorum. Her gün iftardan sonra 21.00 ile 23.00 saatleri arası tutulan nöbete tüm Alanyalıları davet ediyoruz" dedi. CHP'nin  
nöbetine dün akşam avukatlardan da tam destek geldi. CHP İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Can Karagöz'ün yanı sıra Avukat Hayati Bora ile Halime  Şenli Bilgin de gece geç saatlere dek 'Adalet Nöbeti' tuttu.
 
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81