Tabandan 'aday ol' baskısı

Tabandan 'aday ol' baskısı

10 Temmuz 2017 Pazartesi 02:03
Tabandan 'aday ol' baskısı
3 yıllık görev süresinde Alanya'da AK Parti'ye zirve yaptıran Mustafa Berberoğlu'nun kongrede yeniden ilçe başkanlığına aday olması için baskı olduğu öğrenildi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nın olağan genel kurulu 19 Ağustos ile 12 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak. Kongreyle ilgili genel merkezin düğmeye basması üzerine Alanya'da kongre çalışmaları başladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uygun olduğu bir günde kongrenin yapılacağını belirten AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Şu an aday olup olmama noktasında bir karar vermedim. Önümüzdeki süreçte ekibimizle bir değerlendirme yapıp karar vereceğiz" demişti. Berberoğlu'nun başarılı bir üç yıl geçirdiğini ve AK Parti'nin 3 yılda Alanya'da zirve yaptığını belirten parti tabanının ise Berberoğlu'na yeniden aday olması için baskı yaptığı öğrenildi. 16 Nisan'da yapılan Anayasa Referandumu'nda yoğun mesai harcayan Berberoğlu, Ankara, İstanbul, Antalya ve Adana gibi birçok büyük şehirde 'Hayır' oylarının önde olmasına karşın Alanya'da 80 bin 355 kişinin oyunu alarak yüzde 48.86 oranını yakalamıştı.
Son Güncelleme: 10.07.2017 02:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81