Susiç'ten kırmızı kart tepkisi

Susiç'ten kırmızı kart tepkisi

02 Ekim 2017 Pazartesi 20:25
Susiç'ten kırmızı kart tepkisi
Tecrübeli teknik direktör Safet Suiç, Gençlerbirliği maçının 75'inci dakikasında kırmızı kart görerek takımı sahada 10 kişi bırakan Tzavellas için "Profesyonellik dışı bir hareketti" ifadesini kullandı. 
 
Süper Lig’in 7’nci haftasında Gençlerbirliği'ni 4-1 yenerek puanını 10'a yükselten Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Safet Susiç, tahminlerinden daha kolay bir maç olduğunu söyledi. Maçta gol bulduktan sonra işlerin istedikleri gibi gittiğini belirten susiç, "Tzavellas'ın gördüğü kırmızı kart, profesyonellik dışı bir hareketti. Ondan sonra işler kötüye de gidebilirdi. Tzavellas'ın hareketinden sonra maçı kazanmamız bizim için mutluluk verici bir durum" dedi. Maçtan önce oyuncularıyla toplantı yaptığını dile getiren Susiç, "Türkiye’de 4 büyük takım ve standardın biraz üzerinde olan Başakşehir var. Onun dışında takımlar aynı standartta. Benim için önemli olan bu ligde kalmak değil. Biz de bu takımı yukarıya taşıyabilecek oyuncular ve kapasitemiz var. Kafamda ligi orta sıralarda veya biraz üzerine taşımak var. Şu anda bir hedef belirlememiz söz konu değil. Önümüzde zorlu maçlar var. Benim hedefim sezonu iyi bir yerde bitirmek" diye konuştu.
Son Güncelleme: 02.10.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81