Susic: 'Galibiyet moral oldu'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Takımımız 3 maçtır peşe peşe yeniliyordu. Bu galibiyet bize moral oldu" dedi.

Susic: 'Galibiyet moral oldu'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Takımımız 3 maçtır peşe peşe yeniliyordu. Bu galibiyet bize moral oldu" dedi.

05 Şubat 2017 Pazar 19:58
Susic: 'Galibiyet moral oldu'


Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Bulgaristan 1. Lig takımlarından Pirin Blagoevgrad ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Susic, bir haftadır başında bulunduğu takımın iyi durumda olduğunu söyledi. Hazırlık maçı da olsa galip gelmenin önemli olduğunu vurgulayan Susic, "Maçı kazanmamız iyi oldu. Çünkü takımımız 3 maçtır peşe peşe yeniliyordu. Şu anki galibiyet bize moral oldu" dedi.
GENÇLERBİRLİĞİ PROVASI
Hazırlık mücadelesinin aynı zamanda Gençlerbirliği maçının provası olduğunu aktaran Susic, Gençlerbirliği maçına iyi hazırlandıklarını ve kazanmak istediklerini söyledi. Takımdaki mevcut oyunculardan memnun olduğunu ifade eden Susic, "Burada en önemli şey de futbolcuların hepsinin sahada işlerini yapıyor olmasıdır. Biz geldiğimizden beri iyi antrenman yapıyoruz, iyi çalışıyorlar. 'İyi işler yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
ÇOK MÜCADELE ETTİK
Hazırlık maçında 4-3-3 oynadıklarını dile getiren Susic, ileri haftaların neler getireceğini şimdiden söyleyemeyeceğini belirtti. Her şeyin iyi olacağını umduğunu dile getiren Susic şöyle dedi: "Bugün çok koştuk, mücadele ettik ve gol yemedik. Bu iyi bir gelişme. Çünkü bizim sıkıntımız gol yemekti."
Son Güncelleme: 05.02.2017 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81