Survivor Erdi ALKÜ'de öğrencilerle buluştu

Survivor 2017 yarışmacısı Erdi Ünver, ALTSO MYO’da öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Survivor Erdi ALKÜ'de öğrencilerle buluştu

Survivor 2017 yarışmacısı Erdi Ünver, ALTSO MYO’da öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

25 Mayıs 2017 Perşembe 18:30
Survivor Erdi ALKÜ'de  öğrencilerle buluştu
Survivor 2017 yarışmacısı ve GÖZ6 Yarışması’nın şampiyonu Erdi Ünver, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Akil Öğrenciler Kulübü (ÜNİAK) tarafından Kestel Yerleşkesi ALTSO MYO’da gerçekleştirilen etkinliğe Üniak topluluğu üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ünver, “Alanya halkına ve ALKÜ’ye beni iyi ağıladıkları ve karşıladıkları için çok teşekkür ederim. Alanya’da çok iyi ağırlandım. İnsanları çok sevecen ve içten kişiler. Bu güzel ağırlamadan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Zaten Yörük diyarına da böyle bir karşılama yakışırdı” dedi.
SURVİVOR’UN MERAK EDİLENLERİNİ CEVAPLADI
Survivor yarışmasının zor şartlarına da değinen Ünver, “Survivor yarışması ülkemizde çok sevilen bir yarışma programı. Yarışmanın şarları gerçekten çok. Adada her şeyle mücadele halindesiniz. En başta da açlıkla mücadele ediyorsunuz. Biz çalışanların yemek yediğini hiç görmedik ” dedi. Bir öğrencinin "Survivor yarışmasında kimin şampiyon olmasını istersiniz?” sorusuna da oldukça ilginç bir cevap veren Ünver, “İsim olarak şu olsun diyeceğim biri yok ama gönüllüler takımından birinin şampiyon olmasını isterim” diye konuştu. Survivor adasındaki tartışmalara yönelik sorulara da cevap veren Ünver, tartışmaların önceden planlanmadığını ve kendiliğinden ortaya çıkan tartışmalar olduğunu söyledi. "Bir yarışmacıyla adada yaşadığı tartışmayı ve gösterdiği sert tepkiyi aynı şekilde İlhan Mansız ve Serhan Akın’a da verebilir miydiniz?" sorusuna ise Ünver, “Aynı hatalar yapılırsa İlhan Mansız ve Serhat Akan’a da aynı tepkiyi gösterirdim” diye cevap verdi. Konuşmasına şöyle devam eden Ünver, “Kavgacı gibi görünüyorum ama şimdiye kadar bir karıncayı dahi incitmedim. Kimseye karşı bir kin gütmüyorum. Sevdiğim kişilerle görüşürüm, sevmediğim kişiler ile de görüşmem” dedi. Söyleşinin ardından Survivor 2017 yarışmacısı Erdi Ünver, öğrenciler hatıra fotoğrafı çekildi. 
 
Son Güncelleme: 25.05.2017 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81