Şubat ayında deniz keyfi

Alanya’da yerli ve yabancı turistler, şubat ayında güneşli hava ve denizin tadını çıkardı.

Şubat ayında deniz keyfi

Alanya’da yerli ve yabancı turistler, şubat ayında güneşli hava ve denizin tadını çıkardı.

24 Şubat 2017 Cuma 20:08
Şubat ayında deniz keyfi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kar yağışı etkili olurken Alanya’da güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, soluğu plajlarda aldı. Hava sıcaklığı 19 dereceye kadar ulaşan ilçede tatilciler ve yerli halk, Şubat ayına rağmen güneşli havanın tadını denize girerek ve güneşlenerek çıkardı. Turistler ve vatandaşlar Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında kumlara, şezlonglara uzanan tatilciler, kitap okudu ve uzun süre güneşlendi. Güneş banyosunun ardından kendilerini mavi sulara atan turistler, bol bol yüzdü.  Bazıları ise plaj boyunca yürüyüş yapmayı tercih etti.
Alanya Meteoroloji İstasyon Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede en yüksek hava sıcaklığı 19 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 62 olduğu ilçede güneşli havanın Salı gününe kadar etkisini sürdüreceği belirtildi
Son Güncelleme: 24.02.2017 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81