Stadyumu dolduramadık

Stadyumu dolduramadık

07 Kasım 2017 Salı 20:50
Stadyumu dolduramadık
Yüksek gol ortalaması ve seyir zevkiyle Süper Lig'in dikkat çeken ekibi Aytemiz Alanyaspor'un seyirci sayısı hayal kırıklığı yarattı. Turuncu yeşilli takımı bu sezon sahasında oynadığı maçları ortalama 4 bin 828 kişi izledi. 
 
Süper Lig'de maçları en çok gollü geçen takım olan Aytemiz Alanyaspor, istediği seyirci potansiyelini hala yakalayamadı. Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de bu sezon sahasında 5 karşılaşmaya çıktı. Turuncu yeşilli takımın 10 bin 130 kişi kapasiteli Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda çıktığı Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarını toplam 24 bin 143 seyirci izledi. Aytemiz Alanyaspor'un şu ana kadar maç başına ortalama seyirci sayısı ise 4 bin 828 oldu. Turuncu yeşilli takımın bu sezon en çok seyirciye olnadığı karşılaşma 6 bin 392 kişiyle Beşiktaş maçı olurken, en az seyirci önünde oynadığı karşılaşma ise 3 bin 630 kişiyle Kardemir Karabükspor mücadelesi oldu. 
 
Son Güncelleme: 07.11.2017 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81