Stadyum yolu asfaltlanıyor

Stadyum yolu asfaltlanıyor

13 Eylül 2017 Çarşamba 21:01
Stadyum yolu asfaltlanıyor
Oba Stadyum Yolu Fenerbahçe maçına yetiştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce kanalizasyon çalışması yapılan Oba Stadyumu yolunda asfalt çalışmalarına başladı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Oba Mahallesi’nin kanayan yarası haline gelen kanalizasyon sorununu  7 milyon liralık bir yatırımla çözdü. Kanalizasyon çalışmaları Oba Stadyumu önü ve çevresinde de yapıldı. Çalışmalar nedeniyle bozulan yollar Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından asfaltlanmaya başlandı. Daha önce 2,5 km’si asfaltlanan Oba Yolu’nun ardından şimdi de stadyuma çıkan yolda asfalt çalışmaları yapılıyor. 1,5 km’lik yolda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yerinde inceledi. Güney, Fen İşleri ekiplerinden çalışmanın gidişatı hakkında bilgi aldı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, yapılan yatırımla ilgili açıklama yaparak, “  Oba’nın en önemli sorunu olan kanalizasyonu büyük bir yatırım yaparak çözüyoruz. Bu amaçla stadyum yolunda ekiplerimiz çalıştı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatıyla stadyum Yolunu sıcak asfaltla kaplayacağız. Toplam 4 km olan yolun daha önce 2,5 km’sini asfaltlamıştık. Kalan 1,5 km’lik bölümünde Fen İşleri ekiplerimiz asfalt çalışmalarına başladı. 17 Eylül Pazar günü oynanacak Alanyaspor Fenerbahçe maçı öncesi asfalt çalışmasını bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalar tamamlanınca Stadyum Yolu kaymak gibi olacak. Böylece hem stada gelen hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımız bu kaymak gibi yolu kullanacak. Şimdiden Alanya’ya hayırlı olsun “ dedi. 
 
Son Güncelleme: 13.09.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81