Zorlu randevu

Süper Lig'deki son 8 maçında sadece 1 galibiyet alan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda 13 maçtır galibiyete hasret olan Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

Zorlu randevu

Süper Lig'deki son 8 maçında sadece 1 galibiyet alan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda 13 maçtır galibiyete hasret olan Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

09 Şubat 2018 Cuma 21:53
Zorlu randevu

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor yarın sahasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Turuncu yeşilli takım 21 puanla 12'nci sırada yer alırken, Atiker Konyaspor ise 17 puanla 17'nci sırada bulunuyor. Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile 3 kez karşı karşıya geldi. Bu 3 maçın 2'sini Aytemiz Alanyaspor kazandı. Turuncu yeşilliler bu galibiyetlerin 2'sini ise deplasmanda almıştı. Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de evinde oynadığı son 11 maçın tamamında gol attı. Atiker Konyaspor ise deplasmanda oynadığı son 11 maçın tamamında gol yedi. Süper Lig'de deplasmanda 13 maçtır galibiyete hasret olan Atiker Konyaspor, bu karşılaşmaların hiçbirinde birden fazla gol atamadı. Ligde 5 maçtır galibiyet alamayan Atiker Konyaspor, en son Aralık 2010 - Nisan 2011 arasında daha uzun bir galibiyet hasreti yaşamıştı. Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'deki son 8 maçında sadece 1 galibiyet aldı ve bu maçların tamamında gol yedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81