Yıldız kızlardan ilk maç ilk galibiyet

Alanya Demirspor, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup maçlarına galibiyetle başladı.

Yıldız kızlardan ilk maç ilk galibiyet

Alanya Demirspor, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup maçlarına galibiyetle başladı.

21 Ocak 2020 Salı 00:00
Yıldız kızlardan ilk maç ilk galibiyet

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarına katılan Alanya Demirspor Yıldız Kız Futbol Takımı, ilk maçını kazandı. Alanya Demirspor, Antalya'da haftasonu oynanan mücadelede Antalya Özgürlükspor'u 8-1 mağlup etti. 

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası, 10'u 5'erli, 40'ı 4'erli toplam 30 grupta 170 takımın katılımıyla tüm Türkiye'de gerçekleştiriliyor. Antalya bölgesi müsabakalarına il merkezinden üç takım katılırken ilçelerden sadece Alanya'dan katılım oldu. Alanya'yı temsil eden Alanya Demirspor, ilk maçını farklı bir skorla kazanarak grup müsabakalarına iyi bir başlangıç yaptı.

19 Ocak 2020 tarihinden itibaren oynanması planlanan 2019-2020 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 01.01.2004 ile 31.12.2006 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) doğmuş lisanslı futbolcular oynayabilecek.

2019-2020 Kadın Futbol Ligleri Statüsü kapsamında, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Müsabaka takvimi ilerleyen günlerde açıklanacak.

Bölgesel oynanacak grup müsabakalarının tamamlanması ve puan cetvellerinin tescil edilmesini takiben, gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacak.

Üst tura yükselecek 60 takım, grup birincileri 1.torba ve grup ikincileri 2. torbada olmak kaydıyla eşleşecek. Aynı gruptaki takımlar birbiriyle eşleşmeyecek. Sonraki turlarda her takım birbiriyle eşleşebilecek.

17.GRUP (ANTALYA)

1.Ant. Demirspor

2.Alanya Demirspor

3.Ant.Özgürlükspor

4.1207 Ant. Kadın FK

Anahtar Kelimeler:
AlanyaAlanya HaberFutbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81