Yaz spor okullarına yoğun ilgi

Yaz spor okullarına yoğun ilgi

14 Temmuz 2017 Cuma 20:53
Yaz spor okullarına yoğun ilgi
Spora ve sporcuya önem veren, nitelikli projeleri ile göz dolduran Alanya Belediyesi Spor Kulübü’nde yaz spor okulları kayıtları devam ediyor.
 
 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ve spor sevgisi ile büyümesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.” dedi.
Yaz döneminde okulların tatile girmesiyle beraber çocuklara modern tesis ve uzman antrenörleriyle spor yapma fırsatı sunan Belediyespor, yaz spor okullarında 8 farklı branşta yaz boyu hizmet verecek.

YÜCEL: “ÇOCUKLARIMIZ TATİLLERİNİ GÜVEN VE SAĞLIK İÇİNDE GEÇİRSİN”
Belediyespor’un yaz spor okullarına bu yıl ilginin oldukça yüksek olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Yücel, çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, tatillerini güven ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmeleri için birçok dalda eğitim veren yaz okulu açtıklarını ve tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

BİRÇOK DALDA SPOR EĞİTİMİ VERİLİYOR
Yaz kış devam eden ve geleneksel hale gelen Alanya Belediyesi Spor Kulübü yaz spor okulunda voleybol, futbol, basketbol, tenis, jimnastik, box, step aerobik, kıck-box branşlarında hizmet veriliyor. Oba’da bulunan Sadullahoğlu Futbol Sahası’nda çalışmalara devam eden Futbol Yaz Spor Okulları’na aşırı talep nedeniyle Kestel ve Mahmutlar bölgesinde bulunan çocuklar Kestel Futbol Sahası’nda eğitim görüyorlar. Kestel ve Mahmutlar’dan kursa katılan çocuklar ücretsiz servisten yararlanıyorlar.
Çocuklarını futbol dışındaki branşlara kayıt yaptırmak isteyen veliler 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda, futbol kurs kayıtları ise Oba’da bulunan Sadullahoğlu Futbol Sahası’nda yaptırabilirler.
Son Güncelleme: 14.07.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81