Van Persie'yi 3'e katladı

Van Persie'yi 3'e katladı

03 Ekim 2017 Salı 20:29
 Van Persie'yi 3'e katladı
Trabzon’da hat-trick’ten sonra G.Birliği ağlarını da 2 kez sarsan Aytemiz Alanyaspor'un 33 yaşındaki kralı, 7 gole ulaşıp yarışta Gomis, Burak Yılmaz ve Jahovic’i yakaladı. 
 
Aytemiz Alanyaspor'un 'gol kralı' apoletli forveti Vagner Love, Süper Lig'e ağırlığını koymaya başladı. Trabzonspor'a hat-trick yapan 33 yaşındaki golcü, pazar günü de Gençlerbirliği maçında 2 gole imzasını koydu, krallık yarışında Galatasaraylı Gomis, Trabzonsporlu Burak ve Göztepeli Jahovic'e yetişti. Özellikle röveşata ile kaydettiği 4'üncü gol, sezonun en yaratıcı golü olmaya aday gösterildi. Geçen sezon 28 maçta 23 gol, 3 asistle oynayan, toplam olarak turuncu yeşilli takıma 35 karşılaşmada 30 gol, 4 asiste imza atan Brezilyalı yıldız, geçen yıl 24 maçta 9 gol, 3 asist, bu sezon ise oynadığı sadece 2 maçta sıfır çeken Süper Lig'in en pahalı ismi Fenerbahçeli Persie'yi 3'e katladı.
Son Güncelleme: 03.10.2017 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81