Validen destek çağrısı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor’un başarısı için tüm Antalyalıları desteğe davet etti.

Validen destek çağrısı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor’un başarısı için tüm Antalyalıları desteğe davet etti.

15 Nisan 2018 Pazar 22:18
Validen destek çağrısı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda Antalya'nın Süper Lig temsilcileri Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor’a destek çağrısında bulundu. Vali Karaloğlu görüntülü mesajında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili Antalyalılar, biliyorsunuz Antalyamız iki takımla Süper Lig’de temsil ediliyor. Antalyasporumuz ve Alanyasporumuz. Ligimizde son 6 haftaya girerken hem Antalyasporumuz, hem de Alanyasporumuzun ligde yoluna devam etmesi gerekir. Bu iki takımımızın ligde yoluna devam edebilmesi için şehrimizin her iki takımımızı da gönülden desteklemeli. Futbolcularımıza onların yanında olduğumuzu ifade etmemiz lazım. Değerli Antalyalılar, Antalya bir turizm şehri, Antalya Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi. Bizim şehrimizin Süper Lig’de iki takımla temsil ediliyor olması şehir markamız açısından da çok değerli. Bu şehrin ekmek teknesi olan turizm açısından da çok önemli. Onun için bütün şehrimizi kalan bu maçlarda iki takımımızı da ilin valisi olarak desteklemeye davet ediyorum. Takımlarımıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki her iki takımımız da Süper Lig’de yoluna devam edecektir" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81