Tudor Emre'yi gözüne kestirdi

Tudor Emre'yi gözüne kestirdi

06 Ekim 2017 Cuma 23:04
Tudor Emre'yi gözüne kestirdi
Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor'un, Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba'yı gözüne kestirdiği ve oyuncuyu beğendiği iddia edildi. 
 
Aytemiz Alanyaspor'un genç futbolcusu Emre Akbaba, A Milli Takım için Mircea Lucescu'nun gözüne giremedi ancak hakkındaki transfer dedikodularının da ardı arkası kesilmiyor. Emre Akbaba ile ilgili son iddiayı Futbol Arena ortaya attı. habere göre Galatasaray, transfer çalışmaları kapsamında devre arasında yapılması düşünülen takviyelerle ilgili planını yerli oyuncular üzerine kuruyor. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un bu doğrultuda Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba'yı gözüne kestirdiği ve oyuncuyu beğendiği öne sürüldü. 25 yaşındaki futbolcunun stiline hayran kalan Hırvat çalıştırıcının, genç golcüyü takip altında tuttuğu ve izlediği iddia edildi. 
KİMSE KAFASINI KARIŞTIRMASIN
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Futbol Arena'ya yaptığı açıklamada, Emre Akbaba'yı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Genç oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli belirlemediklerini de ifade eden Hasan Çavuşoğlu, "Emre için bize gelen bir teklif yok. Transfer iddialarıyla futbolcunun kafasını kimse karıştırmasın" dedi. Kariyerine Antalyaspor'un altyapısında başlayan Emre Akbaba, 2013 yılından beri kiralık olarak forma giydiği Alanayaspor'a bonservisiyle transfer oldu. Süper Lig'de bu sezon 7 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergileyerek 5 gole direkt etki eden genç futbolcunun 2019 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.
 
Son Güncelleme: 06.10.2017 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81