TRIATLON AVRUPA KUPASI START ALDI

28 yıldır Alanya’da geleneksel hale gelen triathlon yarışları bugün yaş grupları olimpik mesafe ile start aldı. Pazar günü sona erecek yarışlara, 599 sporcu katılıyor.

TRIATLON AVRUPA KUPASI START ALDI

28 yıldır Alanya’da geleneksel hale gelen triathlon yarışları bugün yaş grupları olimpik mesafe ile start aldı. Pazar günü sona erecek yarışlara, 599 sporcu katılıyor.

22 Eylül 2018 Cumartesi 21:10
TRIATLON AVRUPA KUPASI START ALDI


Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquatlon Finali’ne;  yaş grupları olimpik mesafede 177 sporcu, yaş grupları sprint mesafede 99 sporcu, yıldızlar kategorisinde 51, genç kadınlarda 21 sporcu, büyük kadınlarda 19 sporcu, genç erkeklerde 31 sporcu, büyük erkeklerde 63 sporcu ve aquathlon yarışlarında 138 sporcu yarışıyor. İlk gün yarışlarında yaş grubu uzun mesafe, genç kadınlar ve büyük kadınlar yarışı koşuldu.

GENÇ KADINLARIN KAZANANI MARIE HORN

Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquatlon Finali yarışlarının ilk gününde genç kadınlarda kazanan 1.05.19 saniye ile Almanya’dan katılan Marie Horn oldu. Rusya’dan katılan Alevtina Stetsenko 1.06.18 saniye ile ikinci ve Macaristan’dan katılan Lili Matyus 1.06.18 saniye ile üçüncü olarak kürsüdeki yerini aldı.

BÜYÜK KADINLARIN BİRİNCİSİ YULIYA YELISTRATOVA

Kıyasıya geçen büyük kadınlar yarışlarında rakiplerini geride bırakan ve Ukrayna’dan katılan Yuliya Yelistratova 2.04.36 saniye ile birinci oldu. Polonya’dan katılan Roksana Slupek 2.04.55 saniye ile ikinci ve Fransa’dan katılan Emmie Charayron 2.05.42 saniye ile üçüncü oldu.

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Genç kadınlarda dereceye giren sporcular ödüllerini Avrupa Triatlon Federasyonu Başkan Vekili Chris Kitchen ve Yarış Direktörü Zafer Peker’in elinden aldı. Büyük kadınlarda dereceye giren sporcular ve Avrupa Triatlon Federasyonu Başkan Vekili Chris Kitchen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından ödüllendirildi. Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquatlon Finali yarın saat 07.00’ da başlayacak yaş grupları kısa mesafe yarışları ile devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81