TOFAŞ alarmı

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, pazar günü oynanacak kritik TOFAŞ maçına tüm spor severleri davet etti.

TOFAŞ alarmı

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, pazar günü oynanacak kritik TOFAŞ maçına tüm spor severleri davet etti.

20 Mart 2019 Çarşamba 21:11
TOFAŞ alarmı

Alanya'nın Voleybol Erkekler 17inci Ligi'ndeki temsilcisi Alanya Belediyespor, 24  Mart Pazar Günü saat 15.00'da kaderini belirleyecek kritik maça hazırlanıyor. Ligin 26'ncı haftasında evinde TOFAŞ Sspor'u ağırlayacak olan Alanya Belediyespor, sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Kırmızı beyazlılar, TOFAŞ maçını kazanması halinde 6-7 Nisan'da Kayseri'de yapılacak play off maçlarına katılarak Efeler Ligi için mücadele edecek.

 
Kulüp Başkanı Mehmet Erken, tüm spor severlerin bu hafta Alanya Belediyespor'un yanında olması gerektiğini söyledi. Erken, "Lig boyunca bu haftayı bekledik. Takımımız Efeler Ligi'ne çıkmak için sona yaklaştı. Bu hafta oynayacağımız maç son derece önemli. Takımımızın taraftar desteğine ihtiyacı var. Pazar günü saat 15.00'da Alanya 75'inci Yıl Spor Salonu'nda TOFAŞ ile oynanacak maç için tüm spor severleri tek yürek olup takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Gün şehrimizin takımına sahip çıkma günüdür." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81