Taraftarla coşacağız

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Hücum ve gol pozisyonları olarak iyi bir takımla karşılaşacağız. Tek istediğim bir şey var, getirdiğimiz noktada bir taç giymek, iyi oynamak. Galatasaray maçıyla puanımızı 35'e yükseltmek istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte bu maçta da coşacağımıza inanıyorum" dedi.

Taraftarla coşacağız

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Hücum ve gol pozisyonları olarak iyi bir takımla karşılaşacağız. Tek istediğim bir şey var, getirdiğimiz noktada bir taç giymek, iyi oynamak. Galatasaray maçıyla puanımızı 35'e yükseltmek istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte bu maçta da coşacağımıza inanıyorum" dedi.

17 Nisan 2018 Salı 20:53
Taraftarla coşacağız

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Malatyaspor deplasmanda alınan 1 puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi. Maçın hakeminin verdiği kararların galip gelmelerini engellediğini belirten Bakkal, "Verilmeyen penaltımız ve kalemize elle atılan bir gol var. Tüm spor kamuoyu tarafından da böyle olduğu açıklandı. Bu konuda biraz serzenişimiz var. Bundan önceki oynadığımız Göztepe ve Malatyaspor maçında 4 puan kaybettik. Şimdi o 4 puanın olduğunu düşünürsek kümede kalmak için gerekli puana şimdiden ulaşmıştık. Biz bu haksızlığın giderilmesini istiyoruz. Kulüp yönetimi olarak gerekli açıklama yapıldı. Oyun olarak baktığımızda ortada giden bir maçı ama son dakikada attığımız gol, hem moral olarak Galatasaray maçına hazırlanmamızı sağladı, hem de içeride yapılan işlerin doğru olduğunu gösterdi. Oyuncu grubunun ve kulübenin, maçı son dakikaya kadar istemesi benim için önemliydi. Daha iyi oynayabilir miydik, oynayabilirdik. Diğer maçlara göre biraz tempomuz düşüktü ama önemli olan kaybetmemekti" dedi. 
6 MAÇTA 11 PUAN TOPLADIK

Geçmişe pek takılı kalmadan ilerlemelerini gerektiğini dile getiren Bakkal, "Önümüzde bir Galatasaray maçı var. İyi bir takımım var. İçerideki maçları farklı oynayan ve motivasyonu farklı olan bir takımım var. Biz de kimle oynayacağımızı biliyoruz. 6 maçta alınan 11 puan, atılan 10 gol, yenilen 5 gol var. 1,95 puan ortalaması ile oynuyoruz. Bunun arkasında durmalıyız. Lig daralıyor. Çok fazla bir söze gerek yok. Maç maç gideceğiz. Oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sakatlarımız var. Yetişeceklerini düşünüyoruz. Welinton ve Tzavellas yetişti, idmana çıktılar. Fernandes'in de dizinde bir problem var. İnşallah o da yetişecek. Ben tüm oyuncularıma güveniyorum. Bu tür finalleri iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Önceki haftaların bizi aldatmaması gerekiyor. Güçlü bir Galatasaray ile oynayacağız. Hücum ve gol pozisyonları olarak iyi bir takımla karşılaşacağız. Tek istediğim bir şey var, getirdiğimiz noktada bir taç giymek, iyi oynamak. Galatasaray maçıyla puanımızı 35'e yükseltmek istiyoruz" diye konuştu. 
BU TAKIM DAHA İYİSİNE LAYIK
Ligde 6 maçta 11 puan aldıklarını ancak hala ateş çemberinin içinde oldukarını kaydeden Bakkal şöyle dedi: "Sezon sonuna kadar bu devam edecek. Camia, ben, takım, şehir, taraftar, hepimiz herşeye hazırlıklı olmalıyız. Galatasaray'ı yenebiliriz ama 35 puanla işimiz bitmez. Bu takım, bulunduğu bu yerden çok daha iyi yerlere layık. Ben yapacağına da inanıyorum. Bu Galatasaray maçı olur, diğer maçlar olur. Yapacaklarına inanıyorum. İnşallah kazanan biz oluruz. 

Onların zaafları varsa bu zaaflardan yararlanacağız. Disiplinli olacağız. Geldiğim günden beri bunu yapan bir oyuncu grubum var. Son 5 maçtaki disiplinimiz bizi iyi yerlere getirecek. Camiamız iyi, taraftarlarımız iyi. Taraftarlarımızla birlikte bu maçta da coşacağımıza inanıyorum. Tek bir isteğim var, futbol şansımız biraz yanımızda olsun."

Son Güncelleme: 17.04.2018 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81